Üyelik Girişi
Site Menüsü
Site Haritası
ÖĞRENCİ GÖZLEM FORMLARI
Enes YAĞLIPINAR
e-n-e-s_118@hotmail.com
Bir Tanesin Öğretmenim
14/12/2011
    Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen biran olsun bitmedi sana olan sonsuz sevgim ve özlemim.Nerede olursam olayım,hangi makamda bulunursam bulunayım hiç unutmadım senin sözlerini.Hiç unutmadım öğretmenim bana ışıldayarak bakan gözlerini.
     
    Küçücük dünyamı aydınlatan tek yıldızdın sen.Ben seninle bütünleştim seninle varoldum.Sende gördüm kimsede görmediğim şefkati.Sende hissettim sevilmenin mutluluğunu.Sınıftan içeri her girişinde sanki kalbim çıkardı yerinden.Seni her gördüğümde ellerim titrer,gözlerim kilitlenir,sözlerim kıyafetsiz kalırdı öğretmenim! Hergün biraz daha bilgilenmenin sevincini yaşardım seninle.İşte ben seni böyle sevdim öğretmenim!
    
    Sonra birgün sen gittin.Ansızın hiç kimse duymadan.Ve bir daha kimse öyle şefkatle bakmadı bana.Kimse hissettiremedi sevilmenin mutluluğunu.Sen gittikten sonra sessiz kaldı bu okul.Bir daha sevinç gülücükleri açmadı yüzümde.Gözlerim hep yollarda kaldı.Gelecek diyordum öğretmenim birgün gelecek.Hergün aynı yerde beklerdim seni;fakat yine gelmedin.Eğer gelseydin küçücük kalbim mutluluktan kuşlar gibi uçacaktı.Sonra birlikte sınıfımıza girip tıpkı eskisi gibi hep beraber ders işleyecektik. Mutluluğu,sevinci,sevgiyi işleyecektik öğretmenim!        Eskisi gibi okulumuz şenlenecek,sıralarımız dolacaktı.Gel artık öğretmenim ne olur gel! Açmaya başlayan çiçekler solmadan biran önce gel! Biran önce gel bir mum yak karanlığımıza.Sevginle ısıt içimizi.Gel artık öğretmenim ne olur gel!
     
    İşte böyle öğretmenim! Her günümüz binbir türlü hayaller kurup ümit etmekle geçti. Biz sizi beklemekten,geleceğiniz günü hayal etmekten hiç bıkmadık,usanmadık.Çünkü biz biliyoruz ki siz içimizin derinliklerinde bir yerde hep bizimlesiniz.




678 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

CANIM TÜRKİYEM - 09/01/2012
CANIM TÜRKİYEM
Adana İlimizin Özellikleri - 05/01/2012
Adana
ARKADAŞLARIM İÇİN - 20/12/2011
arkadaşlarım için mesaj
okul ile ilgili bilmece - 20/12/2011
okul ile ilgili bilmece
ÖĞRETMENİM - 14/12/2011
öğretmenim
La fontaine'den seçmeler - 06/12/2011
HİKAYE
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun - 26/11/2011
Sevgili Öğretmenim
Köşe Yazıları
Hava Durumu
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam32
Toplam Ziyaret137998